Hans söta hund hittades vandrande runt ett hundhem med den sorgligaste anteckningen fäst i halsbandet

Hans söta hund hittades vandrande runt ett hundhem med den sorgligaste anteckningen fäst i halsbandet

En kvinnlig anställd från djurcentret Delaware Humane Association hittade en övergiven hund som vandrade runt utanför centret, det berättar Delawere Online.

Hunden som visade sig vara en valp var väldigt mager och hade en lapp färst i kopplet. ”Var snäll och ta hand om Sky”, stod det.

Det var i januari när kvinnan skulle ta ut en annan hund för att leka som hon upptäckte valpen. Valpen som hette Sky var undernärd och hade en hjärtskärande lapp fäst vid kopplet. Där stod det:

”Var snäll och ta hand om Sky. Hon är 6 år och vänlig. Jag kunde inte ta hand om henne. Jag blev hemlös och kunde inte mata henne. Hon är inte sjuk, bara hungrig, mycket vänlig. Snälla hitta henne ett hem. Snälla du.”

'PLEASE TAKE CARE OF SKY': The Delaware Humane Association found an underfed dog abandoned outside its facility with a…

Posted by FOX 29 on Saturday, January 5, 2019

Kvinnan tog snabbt in Sky och gav den magra hunden mat. En veterinär undersökte henne och han uppskattade att Sky var mellan 5 och 6 år gammal.

”Det verkar som att hon inte fått rätt mängd mat,” berättade Kerry Flanagan Bruni, chef för djurvård vid Delaware Humane Association, för Delaware Online.

Foto: Facebook

Förutom att Sky var mager och hade några loppor verkade hon ha god hälsa. Hon var också en mycket social hund som älskade att vara runt människor.
”Hon klarar sig bra,” sa Flanagan Bruni. ”Hon är väldigt söt, mycket vänlig. Sky är också hundvänlig.

SKY UPDATE: Due to the incredible volume of people inquiring about Sky, there are a few things we’d like to share: If…

Posted by Humane Animal Partners on Saturday, January 5, 2019

Sky stannade på centret i ett par dagar för att äta upp sig och bli återhämtad.

På djurcentrets Facebook-sida publicerades ett inlägg om Sky och hennes berättelse och den spred sig som en löpeld. Många ville adoptera Sky.

Även Skys ägare hörde av sig när han fick se henne på sociala medier och var glad att hon hade fått skydd och var omhändertagen, skriver Delaware Online.

Till slut blev Skya adopterad av en familj från Pennsylvania.

Vi är så glada över att Sky klarar sig så bra nu!