Grannhundar blir kära och väntar vid varandras dörr varje dag: ”Det går inte att sära på dem”

Kärlek dyker upp är vi minst anar det, och det fina är hur snabbt man kan känna att det är rätt. Det går ganska snabbt att fatta tycka för någon, och är det äkta kärlek tänker man på den personen nästan jämt.

Så verkar det även vara för hundar, det är iallafall vad den här videon tyder på.

När Amber Marie Monte flyttade till en ny bostad i Surrey, England, med sin Golden retriever Lola hann hon knappt hälsa på grannarna innan Lola gjorde det.

Till Lolas stora lycka, hade grannarna en hund även de, men det var inte vilken vovve som helst.

Enligt Amber hade Lola aldrig bott granne med några som också har hund, vilket också skulle kunna innebära problem, ifall de två hundarna inte kom överens.

Amber märkte dock snabbt att detta inte skulle bli något problem, tvärtom.

När Lola fick syn på grannarnas Staffordshire terrier, vid namn Loki, blev hon som förtrollad.

Väntade på sin Lola vid staketet

”Vi har aldrig bott bredvid andra hundar tidigare, och Lola var så glad över att se en annan hund så ofta”, berättade Amber för The Dodo.

Och kärleken, den var besvarad.

”När Loki var i trädgården hoppade han alltid upp vid staketet och letade efter Lola, eftersom han visste att hon vanligtvis var där”.

Hundar
Foto: Facebook/Amber Marie Monte

Nu går det inte en dag utan att hundarna går upp och ställer sig vid den andres dörr, för att vara nära varandra. De beter sig precis som att de är upp över öronen kära.

”Det går inte att sära på dem”, säger Amber till The Dodo.

Det här är ännu ett bevis på att hundar är fantastiska djur. De ger en så mycket kärlek och glädje. Dela om du håller med.