Gatuhunden kan inte förstå att han fått sin första egna säng – blir så här lycklig av djurhemmets insats

Alla hundar här i världen har inte samma tur i livet. Fråga bara Ezra. Han var en gatuhund när han en dag i september plockades in på djurhemmet Fairfield County Animal Shelter.

Först var han väldigt nedstämd och blyg. Enligt The Dodo vågade han inte ens titta någon i ögonen.

När han skulle sova den första natten fick han en säng – och då sken han upp som en sol. Personalen på djurhemmet förmodade att han aldrig sovit i en egen säng tidigare, och kanske var det därför han blev så glad. Bilden på honom sprids nu som en löpeld på Facebook och sprider glädje för djurvänner över hela världen.

Nu har Ezra fått komma till ett nytt hem i New York där han hoppas få en ny chans i livet. Så här skrev djurhemmet på Facebook:

Även de minsta sakerna kan betyda så mycket för en herrelös hund.

Det här är Ezra. Vi hade flera hundbäddar som donerats och de var fortfarande vid ingången. På väg ut för en promenad la han sig på sängen. Var tvungen att prova. På väg tillbaka in från promenaden låg han på sängen igen. Återigen var han tvungen att vila sig lite för att sengå tillbaka i sin kennel förutom den här gången, de bestämde sig för att ta sängen med sig in i hans kennel.

Titta bara på hur glad och stolt han är över att ha den sängen ❤️❤️ han satt där glad och med ett tacksamhet i ansiktet!!!!
Vi älskar dig Ezra! 😘😘 den här bilden gjorde hela dagen!

Dela gärna vidare för att visa att du står på djurens sida!