Gammal dam tar hunden på ryggen till veterinären – trots att det är tungt, gör hon ALLT för att hjälpa den

Gammal dam tar hunden på ryggen till veterinären – trots att det är tungt, gör hon ALLT för att hjälpa den

Alla som har en hund i sitt liv, vet att de ger allt för oss. De är de första som möter oss vid dörren när vi kommer hem, och de tröstar oss alltid när vi är ledsna.

Som tur är, finns det många människor som vet hur man visar tacksamhet till hundarna – och som gör allt i sin makt för att hjälpa de lurviga vännerna.

Lucas är en peruansk nakenhund, en ras som är känd för att ha väldigt tunn päls, vilket innebär att de ofta behöver besöka veterinären.

Som tur är, så älskar Lucas matte sin valp med hela sitt hjärta och själ. Och hon gör allt för att hunden ska känna sig bekväm, även under de mindre bekväma besöken hos veterinären.

Så när det var kallt lindade den här äldre kvinnan in hunden Lucas i en filt, en sådan där som man lindar in bebisar i, för att bära Lucas hela vägen till veterinären – på ryggen.

När de anlände till kliniken, var veterinärerna så imponerade av den äldre kvinnans dedikation till valpen, att de tog en bild och publicerade den på sociala medier.

😻😺Cuando uno esta comprometido con la salud de su engreido, no existe escusas para posponer la fecha de cita…🤩🤩🐕🐕Hoy nos visito lucas con su mamá humana 🥰🥰🥰

Posted by Doctor Pet 's Clínica Veterinaria – Cusco on Monday, August 26, 2019

Trots att hon är väldigt gammal, hindrar det henne inte från att bära hela hundens vikt och ta honom till veterinären, för att vara säker på att han mår bra.

Underbart att se den här kvinnan och hur mycket hon bryr sig om sin bästa vän! Snälla glöm inte att dela den här rörande bilden med dina djurälskande vänner, om du också blev glad av att läsa detta.