Fotograf fångar vad mannen gör med den hemlösa hunden – nu sprids bilderna som en löpeld på nätet

Den herrelösa hunden fick plötsligt sällskap.

En okänd man närmade sig den fyrfota vännen med en kvast.

Nu sprids bilderna på mannens agerande som en löpeld på nätet.

Att göra någonting gott för en annan varelse kan verkligen skänka oss en stark inre tillfredsställelse.

Kanske var det också så den här mannen tänkte när han närmade sig den hemlösa hunden på gatan.

Hunden bara låg där på gatan. Den gjorde inte en fluga förnär, utan tycktes bara vilja ha lite lugn och ro i en annars säkert ganska orolig vardag. Herrelösa hundar lever ett tufft liv på gatan där varje dag är en kamp.

Detta insåg renhållningsarbetaren.

Plötsligt tog han en liten paus från sin vardagliga tjänstgöring – och närmade sig sakta den snälla hunden. Han gick mot hundens rygg med sin sopkvast i högsta hugg, skriver The Dodo.

Hela händelseförloppet fångades på film och nu sprids bilderna som en löpeld på sociala medier. Och det är inte svårt att förstå varför.

Foto: Twitter

När mannen kom fram till hunden började han försiktigt att klia den ensamma varelsen med sin kvast. Sedan böjde han sig försiktigt ner för att klappa henne.

Sakta och snällt gjorde mannen förhoppningsvis just den här dagen lite bättre för hunden. Hon fick känna att någon brydde sig om henne och visade henne kärlek.

Här kan man se videoklippet – som visats 800 000 gånger på nätet – på den okända mannen:

Det är de små sakerna i vardagen som gör helheten! En jättefin sak av den här mannen att visa sin kärlek till denna stackars hemlösa hund. Dela gärna vidare så att fler får se detta!