Förväntansfull hund väntar på tomten – reaktionen när han anländer får djurvänner att gråta

En hund hade fått sin hundkoja ordentligt pyntad inför julen.
Nu fattades bara en sak – nämligen tomten.

Hunden väntade och väntade intensivt. Dag ut och dag in. Kanske förstod han vad som skulle hända? Kanske inte. Oavsett vilket, så är klippet på denna söta vovve så underbart.

Den snälla hunden satt mitt i trädgården i månskenet. Kvällen hade ännu inte blivit natt men det var snart dags att gå och lägga sig. Någonstans långt borta hördes kanske en plogbil, i huset bredvid höll grannen förmodligen på med att baka julgodis. Och hunden? Tja, han satt snällt utanför. Och väntade.

Till slut somnade den fina vovven vid sin fina hundkoja.

Då hände det som han hade väntat på så länge.

Söta klippet på hunden och jultomten – får saftigt hundben

Plötsligt uppenbarade sig jultomten! Han hade kommit med sin släde, och landat i trädgården mitt framför den sovande hunden. Försiktigt lade han ner årets julklapp – ett saftigt och smarrigt ben åt den snälla vovven.

Se efter hur husdjuret reagerade i klippet nedan:

Klippet lades upp på Youtube för över tio år sedan, och det är lite svårt att hitta mer information om vem just denna hunden är. Men klart är i alla fall att han sprider massor av djurglädje än i dag.

”Jag fullkomligt älskar denna video”

Det vittnar många djurvänner om, som sett videoklippet och skrivit kommentarer om detsamma.

”Jag tror detta är det sötaste jag någonsin sett… Jag får en tår i mitt öga varje gång jag tittar. Tack för det, God jul till alla”, skriver en tittare i en kommentar på Youtube.

”Jag fullkomligt älskar denna video. Jag har sett den 100 gånger! Och skickat ut den till alla mina vänner varje jul. Tack för att ni gjort en så söt video”, skriver en annan djurvän.

Visst är det en vacker video? Dela gärna vidare och passa på att önska alla djurvänner en riktigt god jul och god fortsättning!