Förkrossad kvinna letar efter sin förlorade vän – då ser hon ett välbekant ansikte efter två års saknad
försvunnen hund

Förkrossad kvinna letar efter sin förlorade vän – då ser hon ett välbekant ansikte efter två års saknad

Det är alltid hjärtskärande när en hund försvinner. Du söker överallt och hoppas att din bästa vän kommer att hittas, men efter en viss tid börjar du tappa hoppet.

Men ibland händer mirakel och förlorade husdjur har hittats månader eller till och med år efter att de försvann … ibland när ägarna minst förväntar sig få återse dem.

Så var fallet nyligen, efter att en kvinna upptäckte ett välbekant ansikte på en hundadoptionswebbplats, vilket ledde till en vacker återförening med en gammal vän.

Aisha Nieves, från Schuylkill County, Pennsylvania, älskade sin hund, en pitbull-rottweiler-blandning med namnet Kovu mer än något annat.

Saknad hund
Foto: Screenshot

”Han var min bebis. Han ville följa med mig överallt. Han skulle sova i min säng, berättade Aisha för WFMZ ”Bokstavligen definitionen av en människas bästa vän.”

Men Aisha liv förändrades för alltid 2019, när en bil körde in i hennes hem i Allentown, vilket ledde till att Kovu försvann.

”Jag fick reda på att han var borta när jag kom hem senare samma dag. Han hade inte sprungit fram till mig och gett mig pussar som han vanligtvis gjorde”, sa hon till The Morning Call.

”Jag sökte i hela huset och kunde inte hitta honom, såg mig omkring i Allentown i en vecka eller så och kunde fortfarande inte hitta honom.”

försvunnen hund
Foto: Screenshot

Veckor senare fick hon ännu värre nyheter: Kovu hade hittats av Lehigh County Humane Society, men hon fick veta att hunden redan hade adopterats av en annan familj.

Hon var förkrossad och trodde att hennes bästa vän var borta för gott. Men två år senare fick hon en oväntad överraskning.

Upptäckte sin förlorade vän

Aisha säger att hon slumpmässigt surfade in på Humane Society’s adoptionssida när hon lade märke till ett bekant ansikte: Kovus.

Medan hunden hade fått namnet ”Ash” visste hon att det var hennes gamla vän.

”Han hade ett ärr över hans högra öga”, sa hon till WFMZ. ”Det är inte så märkbart längre, men på bilden de hade på sajten kunde du se det.”

Hon kunde inte tro det, men det var verkligen han. Hur hamnade han där?

LCHS utvecklingschef Deirdre Snyder berättade för Morning Call att familjen som adopterade honom i oktober 2019 hade överlämnat honom tidigare denna månad, efter att de hade blivit utvisade, enligt uppgifter.

försvunnen hund
Foto: Screenshot

Det var en anmärkningsvärd tillfällighet att Aisha råkade se Kovu på webbplatsen strax efter, men det gav henne en oväntad möjlighet att få tillbaka sin älskade hund efter två års mellanrum.

Men efter så lång isär, under vilken tid Kovu varit en del av en annan familj, undrade Aisha hur hennes hund skulle reagera på att se henne igen när hon kom till Humane Society:

”Jag svettades. Mina händer började skaka. Jag var rädd att han inte skulle komma ihåg mig eftersom det hade gått så lång tid. Jag satt där och väntade på att de skulle ta ut honom”.

Glädjefulla återföreningen

Men så snart Kovu såg henne sprängdes han av glädje och upphetsning.

Det var tydligt att det inte fanns någon förlorad kärlek mellan dessa två.

försvunnen hund
Foto: Screenshot

”Han skrek och försökte komma bort från killen som höll honom fast och försökte springa till mig”, sa Aisha. ”Sedan hoppade han bara på mig och vi började kyssas och kramas.”

”Jag sa till honom,” Ja, kompis, du kommer hem med mig. Jag är så ledsen att detta hände. Jag vill aldrig förlora dig igen”.

Nu är dessa två säkra hemma tillsammans och kompenserar all förlorad tid.

”Jag älskar honom så mycket, som om jag bara är så glad att han är tillbaka”, sa Aisha till WFMZ.

Vilket mirakel. Vi är så glada att Aisha kunde hitta sin hund efter alla dessa år på ett så oväntat sätt. Så glad att Kovu är hemma!

Dela gärna denna otroliga historia vidare!