Dräktiga tiken Mia blev påkörd av en bil och kunde inte gå – får hjälp att föda sina hundvalpar

Hunden hade blivit påkörd av en bil.
Då dök en djurvän upp och förändrade husdjurets liv för alltid.

Hunden Mia blev påkörd av en bil som tycks ha smitit från platsen. Då var det tur att djurvännerna på Animal Shelters larmades till platsen, för de kunde ta hand om det skadade husdjuret.

”Så mycket som vi vet, blev Mia påkörd av en sömnig förare när hon gick på gatan. Hon hade varit i detta tillstånd i ungefär en vecka utan att få någon hjälp”, skriver Animal Shelters i sin Youtube-video.

Hon kunde helt enkelt inte gå på sitt ena ben, och det medförde att hon tvingades hasa sig fram. Det var inte ett liv värdigt en hund.

Därför tvingades djurvännerna fatta det avgörande och lika självklara beslutet – att ta med henne till en veterinär.

Foto: Youtube

Det måste ha varit oerhört smärtsamt för den stackars hunden att genomlida detta, men tack vare dessa djurhjältar på Animal Shelters skulle hon snart inte behöva lida mer.

Mias räddare heter Alina och hon tog med henne till en veterinär. Men redan innan de hade hunnit till kliniken hade Alina noterat någonting väldigt speciellt med denna fina hund. Det visade sig nämligen att hennes mage hade växt – tiken var dräktig!

Det fanns så klart en oro för valparna då hundmamman var skadad, men veterinärerna lyckades hjälpa henne, tack vare Alinas snabba agerande.

”Jag beundrar den här modiga tjejens energi, hon var hela tiden optimistisk”, uppger Alina i klippet.

Foto: Youtube

Hjältarna på djursjukhuset gav Mia den hjälp hon så väl behövde, och idag mår både hon och hennes valpar bra. En stund efter att hon fått hjälp med sitt skadade ben föddes Mias valpar, och hon är tydligen en underbar mamma!

Foto: Youtube

I klippet här nedan får man följa Mias hela resa från dess att hon hittades skadad, till att djursjukhuset hjälpte henne och att de gulliga valparna kom till världen!

Så underbart! Dela gärna vidare inlägget för att visa ditt stöd till dessa djurvänner som hjälpte hunden Mia och hennes valpar!