Dörren på buren öppnar sig – då fångar övervakningskameran hundens lustiga beteende

Nyligen upptäckte en uppmärksam djurskötare från djurhemmet Niagara SPCA något ovanligt när de övervakade live-säkerhetskameror i ett av deras rum.

Skärmen visade en rad med 16 hundburar, och en av dörrarna verkade vara lite öppen.

Det dröjde inte länge förens ett nyfiket huvud stack ut.

Djurskötaren kunde knappt tro sina ögon när deras långvariga inneboende och roliga hundtjej, Bugsy, tittade rakt in i kameran.

Normalt sett är kenneldörrarna på Niagara SPCA ordentligt låsta när personalen inte är närvarande. Men ett mekaniskt fel ledde till att Bugsys bur oavsiktligt öppnades, och den upprymda valpen visste inte riktigt vad hon skulle göra med sin nyfunna frihet.

Som tur var fångade säkerhetskameran hennes bedårande reaktion.

Testade gränserna

Bugsy tillbringade de första minuterna med att testa gränserna för sin oavsiktliga rymning. Efter att ha insett att kusten var klar sprang hon några burar bort till sin bästa vän Kanes bur och ville leka med honom.

Djurskötarna kom in några ögonblick senare, och den söta tjejen sprang glatt mot dem med svansen viftande glatt bakom henne. Trogen sin lydiga natur travade Bugsy tillbaka till sin bur så snart Officer Bondi bad henne.

Klippet från filmen kan du se i spelaren nedan:

Även idag bor Bugsy i samma bur och väntar fortfarande på att den perfekta familjen ska hitta henne och adoptera henne.

Söker efter ny kärleksfull familj

Trots att vännerna på Niagara SPCA älskar hennes dagliga upptåg har Bugsys speciella utseende tyvärr avskräckt potentiella adoptanter. Men folket på Niagara SPCA är fast beslutna att hitta den perfekta matchningen för sin älskade hund.

Bugsys adoptant finns där ute”, skrev Niagara SPCA på Facebook. ”Kanske är det en till klumpig person som kommer att älska henne inte trots, utan på grund av all hennes egendomlighet. Under de söta ögonen, snortarna och o-koordinationen finns en superglad tjej som väntar på någon att acceptera henne för den hon är.

För närvarande har ingen klivit fram för att ge Bugsy ett ”för-alltid-hem”. Vännerna på Niagara SPCA är glada att skydda henne så länge som det behövs, men tror att det inte kommer att dröja länge innan någon inser hur speciell hon är.

Allt med henne är hysteriskt,” betonade Niagara SPCA i ett tidigare Facebook-inlägg. ”Hon är verkligen bedårande och har den bästa personligheten.”

Nu hoppas vi på att någon vill adoptera lilla Bugsy! Vilken söt liten hund!