Chihuahuan dumpades för att hon inte hade framben – nu kan hon inte sluta springa i sin rullstol

Den lilla chihuahuan föddes utan framben och övergavs i en smutsig kartong på en trafikerad väg. Ingen stannade för att hjälpa till. Till slut stannade någon och plockade upp valpen, men när personen såg att hon inte hade några framben la han tillbaka henne och gick vidare.

Jene, en annan förbipasserande, såg vad som hände och äcklades över beteendet.

Den lilla chihuahuan blev dumpad på gatan i San Fransisco i en smutsig kartong.

Jene såg hur flera gick förbi lådan utan att hjälpa till. Han såg också hur någon plockade upp valpen ur lådan, men när de upptäckte att Daffodil saknade framben stoppade de snabbt tillbaka henne och gick därifrån.

Facebook

När Jene såg vad som hände skyndade han fram till lådan och lindade försiktigt in den vettskrämda och hjälplösa valpen i sin T-shirt. Han tog först hem valpen men insåg snabbt att hon behövde mer hjälp än han kunde erbjuda.

Han tog därför med henne till en hjälporganisation för utsatta djur, San Fransico’s society for the prevention of cruelty to animals.

Facebook

Förutom sitt handikapp var Daffodil som vilken valp som helst, nyfiken, busig och väldigt söt.

Daffodil som var en envis liten valp hade trots sina svårigheter lärt sig ta sig runt, men det var inte helt lätt. Hon ville leka och springa omkring som alla andra valpar. Trots att Daffodil var liten och skulle växa, och specialbyggda hjälpmedel är dyra, så tyckte hjälporganisationen att det var bra om hon fick lära sig gå med rullstol direkt.

Facebook

Hjälporganisationen beslutade att be OrthoPets, ett företag som specialiserat sig på att göra proteser åt djur att göra en specialbyggd rullstol. Det var en stor skara som såg på när Daffodil tog sina första steg i sin nya rullstolsväst.

Facebook

Daffodil var så ivrig att hon ramlade men det fanns många där för att hjälpa henne och med tiden lärde hon sig att snabbt ta sig runt på sina två ben och fyra hjul.

Facebook

En av de anställde på OthoPets blev så förtjust i Daffodil att hon bestämde sig för att adoptera henne.

Nu tar sig Daffodil fram helt obehindrat hon kan både klättra upp för berg och ta sig upp på trottoarkanter som vilken hund som helst.

Facebook

Här nedan kan du se en film om Daffodil.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/XSj_41dCJWs” /]

Jag blev så berörd av den här historien. Lilla Daffodil bevisar verkligen att ingenting är omöjligt. Underbart att hon fått ett så bra liv.

Dela gärna den här historien med dina vänner om du också blev berörd.