Bussförare ser två ensamma hundar som stiger ombord – hennes agerande sprider julglädje över hela nätet

Bussförare ser två ensamma hundar som stiger ombord – hennes agerande sprider julglädje över hela nätet

De två hundarna hade sprungit bort och var en bit hemifrån.

Då hamnade de på precis rätt buss.

Nu hyllas chauffören som en djurhjälte bara dagar före julafton!

Vill du läsa en upplyftande historia som dessutom sprider julens varma budskap? Då har du kommit helt rätt!

Det var i amerikanska delstaten Milwaukee som en bussförare ifjol räddade julen både för två hundar och deras respektive familjer. Vi kan inte nog av denna underbara lilla berättelse!

Hade sprungit hemifrån

De båda vovvarna hade sprungit hemifrån strax före julafton när busschauffören Jamie Grabowski på Milwaukee County Transit System (MCTS) plötsligt fick syn på dem. Det var kväll och hon hade precis jobbat färdigt för dagen när hon kom körandes på den mörka vägen.

Foto: RideMCTS/Youtube

På övervakningskameran från bussen kan vi se och höra hur busschauffören först får syn på hundarna. Hon öppnar dörren, ropar till sig dem och hörs säga att de ska gå hem. Hon får bara två glada ansikten som svar – och två viftande svansar.

Till slut ger hon med sig, och släpper på dem.

Foto: RideMCTS/Youtube

Hon ringde sedan hem till deras ägare och förklarade att hon släppte ombord dem, så att de inte skulle riskera att bli påkörda ute på gatan.

Sedan körde hon helt enkelt hem dem. Det här klippet är så himla varmt och fint!

Tack vare Jamies medkänsla för dessa fyrfotade vänner kunde de båda komma hem i tryggt förvar och rädda julefriden hemma hos familjerna!

Nu hjälps vi åt att dela detta klippet vidare, för att sprida denna varma julkänsla vidare! Vi behöver alla lite goda nyheter i vårt flöde.