Bilderna som bevisar att hunden är människans bästa vän

Jensen Stuart är sju år gammal och går i skolan precis som alla andra barn.

Hans mamma, Rebecca Browne, berättar enligt Daily Mail att sonen gått igenom en tuff tid i skolan för några månader sedan. När de skulle åka hem väntade farmor och farfar på dem.

Pojken och hans mamma gick genom dörren, men Jensen kunde då inte ana vad det var mer som väntade. För farmor och farfar hade förberett en stor överraskning…

Att hunden är människans bästa vän råder det inget tvivel om!

Men det blir sällan så tydligt som i det här klippet, som har fått över en halv miljon visningar på Facebook. Det är inte svårt att förstå varför, för att hålla tårarna borta är mycket svårt. Det är farfar som håller i kameran och mamma har senare lagt upp det på Facebook, skriver Daily Mail.

Pojkens farfar pekar på en låda som står mitt på golvet och säger åt barnbarnet att öppna. En förvånad sjuåring tittar storögt på presenten, och öppnar ivrigt.

Därinne finns den lilla hundvalpen!

Först verkar det inte som om det gått upp för honom att han har fått en liten ny vän, hundvalpen. Det är först när han kramat om sin farmor som han inser det, och börjar gråta glädjetårar. När farfar frågar om han är glad svarar han: ”Ja!” och kramar om sin nye vän som han vill ge namnet Buddy (”kompis” på engelska).

”Jag är Jensen, din bästaste vän”, säger pojken till den lilla hundvalpen och inget öga är torrt.

Om du ska se och dela vidare ett klipp i dag, så är det detta! ❤️❤️

All lycka till familjen med er nya familjemedlem!

TV: 10 gulliga hundar