Bedårande chihuahua sjunger från hjärtat i bilen – när morfar tar ton vet hon precis vad hon ska göra

Då och då kommer man över videoklipp på nätet som man hemskt gärna bara vill visa sina närmaste. Så att man kan glädjas tillsammans, kanske skratta eller gråta.

Det här klippet tillhör nog det förstnämnda, för det får i alla fall mig på gott humör!

Videon lades upp på nätet vid årsskiftet och har i skrivande stund över två miljoner visningar. I centrum av det hela befinner sig den här underbara chihuahuan. Det visar sig nämligen att hon har en mycket speciell talang.

Foto: Youtube

Hunden heter Beanie och tycker om att sjunga! I det här klippet vill hon visa just detta för sin morfar. När hon sitter i bilen med sin honom så sjunger de i kapp!

Flera hundar har ju genom åren deltagit i talangprogram i tv och visat upp sin sångtalang, kanske är även Beanie redo för detta?

Enligt ägaren till hunden har morfar skrivit den här sången speciellt för familjens älskade fyrfota medlem, och det märks att hon älskar att stå i centrum.

Hunden sjunger verkligen ända från hjärtat och tar i från tårna, detta är ett bevis på det speciella band som kan uppstå mellan en människa och våra underbara husdjur. Vi kan inte prata med varandra som vanligt, men vi kan förstå och kommunicera saker till varandra på andra sätt. Som här, via sången.

Lyssna gärna på videoklippet här nedan för att höra deras fina sång:

Visst var det ett underbart klipp? Se gärna till att dela det vidare till dina vänner på Facebook, så att de också får lyssna till denna chihuahua.