Ägaren vill avliva familjens hund – men den hjärtlösa förklaringen får veterinären att se rött

Ägaren vill avliva familjens hund – men den hjärtlösa förklaringen får veterinären att se rött

Det är så himla underbart att få läsa om människor som gör skillnad för våra fyrfota vänner. Tyvärr så finns det många exempelvis katter och hundar därute, som lever i hemlöshet eller kanske med en elak ägare.

Det finns lika många husdjursöden, som det finns husdjur. Alla har en unik historia.

Så även den här söta vovven som heter Holly.

Hon var runt tio år gammal när hon upptäcktes av Melissa – en kvinna som brinner för just äldre hundar och att ge dem ett nytt hem. Melissa besökte hundhemmet Old Dog Home och då uppstod kärlek vid första ögonkastet!

Melissa fick höra om hunden Hollys tråkiga historia. Hennes första ägare hade gått bort, och när Holly väl hade gjort sig hemmastadd igen hos sin nya familj, då ville de plötsligt inte ha henne längre.

Familjen skickade henne till hundhemmet – och ska enligt Paw my gosh inte velat ha henne då de hävdade att hon kissade på golvet. En man ska ha kommit in med Holly till veterinären och föreslagit att hon skulle avlivas, då de inte orkade ta hand om hunden längre.

Men veterinären vägrade!

Stackars denna fina seniorhund, allt hon ville var att bli älskad igen i livet.

Och det skulle hon alltså bli. För hemma hos Melissa har hon det utmärkt. Se efter själv hur nöjd hon är i klippet här nedan:

Underbara djurvänner som hjälper våra seniorhundar! Tack till dig Melissa och alla ni andra som väljer att adoptera äldre vovvar! Dela gärna vidare för att uppmana andra att också göra det.