Ägaren hör ljudet av vispgrädde på burk i köket – hundens reaktion när hon öppnar dörren är oslagbar

Att ha en hund i sin närhet är verkligen en ynnest för oss djurvänner. De berikar våra liv och kan verkligen busa till det! Som i det här fallet när den här härliga hunden hittade rätt i köket…

Foto: Rumble

De flesta av oss tycker nog att det är gott och festligt med vispgrädde vid väl valda tillfällen. Helst ska det förstås vara vispad grädde, men den som finns på burk och som man kan spraya fungerar också lika bra.

Men det är kanske inte lika ofta som våra fyrfota vänner får chansen att smaka. Den här hunden tog verkligen chansen när den gavs!

Hundens ägare som filmade detta underbara klipp berättar att hon hörde ett ljud från köket och bestämde sig då för att undersöka saken lite närmare. Det var då som denna hund som var lite sugen på eftermiddagen, blev tagen på bar gärning…

I videoklippet nedan får vi se hur han avslöjas med gräddburken i högsta hugg! Det är så roligt, för han inser att spelet är över, men han fortsätter likväl att äta så mycket grädde han bara får ut ur burken.

Ägaren, Casey Officer, ska ha skrivit på Facebook att hon trodde att det var någon av barnen som var ute och åt i köket när hon hörde ljudet av grädden. Men i stället fick hon alltså se en annan familjemedlem njuta av tillvaron.

Det var en upptäckt som fick henne att skratta högt och säkerligen krama om sin älskade vovve efteråt.

Det hela blev ett underbart klipp som nu värmer hjärtan:

Dela gärna vidare inlägget för att sprida lite gräddglädje i dessa pandemitider!