Ägaren dumpade sin sjuka hund i sopsäck – för att hon inte skulle smutsa ner i bilen

Man brukar säga att hunden är en människas bästa vän. Därför gör det extra ont när en människa medvetet gör illa en liten hund som inte gjort något annat än att visa kärlek.

Blackie är en kärleksfull och glad hund som idag lever ett bra liv – men så har det inte alltid varit. När Blackie blev sjuk tröttnade hennes förra ägare och bestämde sig för att det var dags att göra sig av med hunden.

Det ägaren gjorde har lämnat folk både förkrossade och upprörda. Vissa människor borde verkligen inte få skaffa djur.

Blackie hade fått en smärtsam tumör på svansen som blödde kraftigt. Ägaren bestämde sig för att lösa problemet genom att dumpa henne på ett djurhem. För att hunden inte skulle förstöra bilsätena med blod och smuts så stoppade ägaren henne i en sopsäck.

Dumpade hunden

Ägaren körde sedan till ett härbärge för djur, klev in på härberget, dumpade sopsäcken med Blackie i och gick därifrån.

– Blackie övergavs för att hon blödde överallt, säger Kelly Smíšek till The Dodo.

Hon arbetar på Frosted Faces Foundation, en organisation i San Diego, USA, som räddar och tar hand om äldre djur.

När Kelly Smíšek hörde talas om hundens tragiska öde var hon tvungen att ingripa. Volontärer från organisation körde till härbärget där Blackie hade lämnats och tog med henne till Frosted Faces Foundation.

Trots allt Blackie har varit med om är hon en väldigt kärleksfull och nyfiken hund som alltid vill göra människor nöjda.

– Men det märks att hennes kärlek inte har blivit besvarad på väldigt länge, säger Kelly Smíšek.

Blackie
© Frosted Faces Foundation

Nu är Blackie trygg och får den kärlek hon förtjänar. Hon har blivit väldigt avslappnad i Kellys och alla volontärernas närvaro.

När Blackie kom till Frosted Faces Foundation påbörjades en lång procedur för att få henne hel och ren igen. Personalen började med att borsta igenom hennes päls.

Blackie
© Frosted Faces Foundation

För att sedan ge henne en skön dusch.

Blackie
© Frosted Faces Foundation

När det var gjort var det dags att klippa klorna.

Blackie
© Frosted Faces Foundation

Och sist men inte minst fick hon en ordentlig portion med mat!

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffrostedfacesfoundation%2Fvideos%2F1509071525822059%2F&show_text=0&width=560″ /]

Blackie njöt av att äntligen få uppmärksamhet och kärlek igen men hennes smärtsamma tumör gjorde sig ständigt påmind när volontärerna försökte pyssla om henne.

– Hon tillrättavisade oss med sin mun när vi försökte röra vid tumören när vi tvättade henne, säger Kelly Smíšek.

Blackie
© Frosted Faces Foundation

Blackie har väldigt ont på grund av sin tumör, men förhoppningsvis kommer smärtan snart vara ett minne blott. Veterinärbesök och operationer väntar och Kelly Smíšek ser ljust på Blackies framtid. Hon tror att Blackie kommer återhämta sig och bli fullt frisk igen. Då ska de hitta en kärleksfull adoptivfamilj åt henne.

– Hon är en lojal hund och vi kommer hitta en familj som förtjänar henne snabbt, säger Kelly Smíšek.

Fram till dess får Blackie massor av kärlek och uppmärksamhet av alla volontärer på Frosted Faces Foundation.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsavingcarsonshelterdogs%2Fvideos%2F765609543611682%2F&show_text=0&width=560″ /]

Jag är så glad att Blackie äntligen får den kärlek hon förtjänar, och jag hoppas innerligt att inget annat djur ska behöva gå samma öde till mötes som Blackie tvingats göra.

Dela gärna vidare den rörande historien till dina vänner på Facebook!