92-åriga kvinnan tvingas ta ett svårt beslut med sin bästa vän – när hon ska flytta in på hemmet

.

Att tvingas skiljas från sin bästa vän är någonting man inte önskar någon.

Men när den här kvinnan började komma upp i åldrarna kände hon att hon behövde flytta in på ett boende. Hon hade vid det här laget fyllt 92 år, och på hemmet som hon skulle flytta till så tilläts inte husdjur, enligt sajten I love my dog so much.

Därför tvingades hon säga hejdå till sin trogne vän och följeslagare sedan många år – den 12 år gamla chihuahua-mixen Sir Blacky.

Det var så hjärtskärande att se det som skulle bli deras sista tid tillsammans…

Foto: Facebook

Nu skulle hunden få vara på djurhemmet Front Street Animal Shelter i Sacramento, Kalifornien, en tid – tills de hade hittat honom ett nytt hem.

Men mitt i tragedin skulle hela historien få en fin vändning. För även om Sir Blacky till en början fick nöja sig med att bo på djurhemmet, skulle det inte dröja alltför länge innan han blev adopterad.

Eller ja, adopterad…

Foto: Facebook

Den nya ägaren, Donna Ortiz, vill nämligen inte kalla det för just ”adoption”. Efter att ha hört om hundens tråkiga avslut med matte så har hon bestämt sig för att säga att hon är ”fostermamma” – tills dess att hennes ”riktiga” matte är frisk igen eller kan återförenas med henne på något vis.

Foto: Facebook

Så oerhört fint!

Dela gärna inlägget för att hylla ”fostermamman”!