4 hemlösa hundar blockerar trafikerad väg – när en förare ser vad de försöker skydda förstår han allvaret

Då vilda djur passerar en väg kan olyckor uppstå – om bilförare exempelvis inte hinner veja undan.
Ställer sig djuren dessutom mitt i vägen utan att röra på sig brukar många på vägen bli irriterade, och slänga sig på tutan.

Det var på en trafikerad bilväg i centrala Kina som inte bara en, utan fyra hemlösa hundar ställde sig stilla mitt i vägen. Detta gjorde många förare frustrerade. Till slut var det en bilist som insåg att hundarna skyddade något som låg på vägen.

När en bilförare kom körandes på den trafikerade vägen i Lanzhou, Kina, tog han upp sin mobiltelefon och började filma de fyra hundarna som blockerade vägen.

Efter att ha stannat bilen såg han snabbt att de fyra hundarna vaktade något som låg på vägen, vilken inte var lätt för förare som kom framifrån att se.

När bilisten med mobilkameran nog sig en ordentlig titt förstod han att det var en annan hund, som redan blivit överkörd av en annan bil, skriver Animal Channel.

Förstod inte att deras kompis var död

Hundarna i ”gänget”, försökte vid tillfället bara skydda sin kompis från att bli överkörd och fördärvad mer, samt kanske försöka få bilisterna att se honom.

Ett vittne uppgav för The Mirror att hundarna inte verkade ha förstått att deras kompis redan var död, då de väntade på att den skulle repa sig och ta sig upp på fötter igen, och under tiden hindrade de bilarna från att köra över honom.

Hundar är så lojala och fina. Dela gärna för att visa att de aldrig lämnar en väns sida, människa som hund.