Plötsligt ser bilisten livrädd litet föl stappla omkring på vägen – stannar bilen och förstår vad som hänt

Plötsligt ser bilisten livrädd litet föl stappla omkring på vägen – stannar bilen och förstår vad som hänt

Hästar är fantastiska djur. De är både ståtliga att se på håll och vänliga när man kommer dem nära. Det gäller så klart att ha respekt för dem, precis som till alla andra djur, men när man lär känna en häst på djupet… Det är en fantastisk känsla!

Precis som för andra husdjur kan det skapa ett underbart band.

Det fick nog den här mannen erfara då han för några år sedan hjälpte en hästmamma. Ett av hennes föl hade hamnat på fel sida av vägen. Detta såg mannen från sin bil. De stannade genast fordonet, och han närmade sig försiktigt fölet.

Foto: Youtube

Sedan inträffade en fantastisk räddningsaktion, samtidigt som allt filmades av den som satt kvar i bilen.

Mannen insåg att det lilla fölet behövde hans hjälp, så därför bar han över den till rätt sida av metallstaketet vid vägen. Samtidigt stod hästmamman hela tiden bredvid, på rätt sida av vägen och såg allting. Hon litade uppenbarligen på att mannen skulle hjälpa hennes lilla älskade föl att hamna rätt igen och ville förmodligen tacka honom. Sedan tog hon emot sitt lilla föl och de lufsade iväg från vägen i harmoni.

Se det fantastiska klippet i spelaren här nedan:

Visst är hästar fantastiska djur? Tack till den här mannen som räddade det lilla fölet. Det hade kunnat sluta illa på vägen. Dela gärna inlägget för att sprida lite ljus till dina vänner i dessa coronatider.