Ingen trodde på mannen när han berättade om hästens dagliga rutin – så han spelade in det

Dagliga rutiner – vi har alla dem.

Oavsett om det handlar om en kopp kaffe på morgonen, att gå iväg och träna direkt efter jobbet, eller så kanske du bara går till ett visst ställe på en daglig basis. Poängen är att vi är vana vid olika vanor.

Faktum är att detsamma kan sägas för nästan alla levande saker på jorden. Rutiner håller oss i en cykel; det ger oss en tröstande känsla av att känna igen sig.

När en man först märkte sin hästs eftermiddagsritual visste han dock att folk skulle vilja se det …

Foto: Youtube

Rutiner

Beroende på var du bor kan sommaren vara en tid av alldeles för mycket värme. Visst, vi alla älskar väl att sitta i solen då och då, men långvarig exponering mot värme och hög temperatur är inte alltid någon bra idé. Dessutom är djur – för det mesta – inte alltför förtjusta i det heller.

Som ett resultat är de flesta av dem tvungna att hitta sätt att kyla av sig själva.

Foto: Youtube

Häst i hettan

För en viss häst finns det helt enkelt inget bättre sätt att undkomma sommardagarnas glödheta värme – än att hoppa in i sin ägares pool och simma runt ett varv.

Jag är faktiskt ganska imponerad av hur härligt det ser ut när hästen njuter av sitt bad. Han simmar från den ena änden av poolen till den andra innan han kommer ut efter att ha blivit tillsagd av sin ägare.

Därifrån promenerar han helt enkelt ut i fältet som om det är en annan dag … fantastiskt!

Foto: Youtube

Se efter själv när hästen lugnt och fridfullt simmar runt för att svalka sig! Dela gärna videoklippet vidare om du också fick dig ett leende på läpparna.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/QSfB1dkBI4WdtdMBojQNsy3irKmfZMcjRyxdTEdjCIodgZflhk5yGoFqpJADYQFq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]