Hund lämnades att dö i buskarna – då inträffar julmiraklet som förändrar hans liv för alltid

Hund lämnades att dö i buskarna – då inträffar julmiraklet som förändrar hans liv för alltid

Skadad, sjuk och uppgiven låg den stackars hunden i buskarna när han hittades. Tiden var knapp men precis när han var på väg att ge upp kom julmiraklet som förändrade hans liv för alltid, rapporterar brittiska Mirror.

Varje dag hittas utslagna djur runt om i världen. Vissa har levt hela livet ute på gatan och för en kamp varje dag. Andra har blivit dumpade åt sitt öde.

Varje gång ett nytt fall tas upp värker det i hjärtat. Men som tur är finns det tusentals människor som varje dag viger sin tid åt att hjälpa dessa stackars djur.

Nyligen hittades en avmagrad stackars hund i buskarna i Middlesborough.

Vid den tidpunkten var hunden skadad, sjuk och ynklig.

Allvarligt skadad i benet

De som hittade honom ringde snabbt till RSPCA som hämtade honom och körde honom till veterinär där han fick snabb behandling och så småningom också rehabilitering.

De gav honom namnet Bramble.

”Han mår riktigt bra och hans ben har blivit bättre för varje dag”, säger Olivia Duffill, biträdande chef för härbärget.

Nu är Bramble tillbaka vid god hälsa, allt han behöver är ett hem med en familj som kommer att ge honom all den kärlek och omsorg han förtjänar.

”Bramble är en så vacker hund med en härlig natur, och han älskar verkligen att umgås med all vår personal”, sa Olivia.

”Han tycker om att gosa och håller på att bli ett riktigt mysmonster. Han är en fantastisk hund och vi är så glada att han nu är redo för ett kärleksfullt nytt hem.”

Nytt hem innan jul

Hundhemmet håller tummarna för att den stackars hunden ska hinna få ett nytt hem redan innan jul.

Men det är inte vem som helst som kan ta sig an denna hund.

Bramble är nämligen i stort behov av en ägare som kommer ha tålamod med honom. ett nytt hem kommer innebära en hel del stress och då måste någon finnas till hands och låta allt ta den tid det tar.

Han går på en speciell diet för att hjälpa honom gå upp i vikt efter sin prövning och kan behöva fortsätta med detta ett tag när han är i sitt nya hem.

De som bestämmer sig för att adoptera den här fina hunden kommer leva lyckliga i alla sina dagar. Men han är blyg för nya människor.