Hårboll tittar fram och möter bilmekanikernas blick – när varelsen rör sig tar de ett avgörande beslut

På biltvätten upptäckte de att allt inte stod rätt till inuti fordonet.

Angie Stark hade slutat jobbet och behövde åka in med bilen till en biltvätt i Fort Wayne, Indiana.

Men det hela skulle komma att sluta i någonting helt annat än val av olika typer av tvättprogram.

Det här var dessutom en biltvätt där allting görs för hand, och de anställda på biltvätten skulle komma att göra en upptäckt inuti fordonet som gjorde att de omedelbart ändrade fokus. Detta eftersom de fann en levande varelse, inne i bilen!

Hittade djur i bilen – påbörjade räddning

Angie blev förstås mycket förvånad när personalen på biltvätten avbröt, skriver The Dodo.

Då förklarade de för henne att de fått syn på en levande varelse i bilen, och att de behövde få ut densamma innan de kunde fortsätta.

Angie blev förstås lika förvånad som alla andra av att denna krabat hade hittat in till hennes bil, innanför kylarmaskeringen.

Hon klev ur bilen när de sa att det förmodligen rörde sig om ett djur.

– Föreställ dig min förvåning när jag ser hans ansiktsuttryck och han säger: ’Den här saken lever. Nästa mening fick mig att hoppa ut för att ta en titt: ’Den är lurvig och den rör sig!’ Hans päls stack genom gallret, så vi kunde inte se mycket, sa Stark till The Dodo.

Alla i personalen blev plötsligt involverade i ärendet. Det visade sig handla om ett skogsmurmeldjur som klättrat in i bilen.

Nu bestämde de sig för att ringa efter djurskyddet som kom till platsen, och tillsammans med bilexperterna tog de sig in i fordonet och lyckades få ut djuret. Totalt tog det uppemot två timmar – en lång ”biltvätt”! Sedan släpptes ”hårbollen” ut i det fria i skogen igen.

– Jag blev så imponerad av alla unga män som var så snälla och hjälpsamma! Var och en av dem visade oro för den här lilla killen.

🐻 Just hangin' out! Our Fort Wayne J-Team helped out the Mike's Car Wash team after finding a groundhog (😳) in a customer's wheel well. Kudos to all parties involved! 👏🏼

Posted by Jiffy Lube of Indiana on Thursday, September 21, 2023

Så fint av er alla att hjälpa till med att få ut djuret!

Dela gärna vidare inlägget för att hylla dessa hjältar.