Busig hund tar sig in i hästens hage – jättens reaktion har fått tusentals djurvänner att reagera

Hästen och hunden busar i hagen.
Bilderna på husdjurens härliga lek värmer många djurvänners hjärtan.

Hästar och hundar går ofta väldigt bra ihop. Fråga bara ägaren till dessa härliga fyrbenta kompisar.

I videoklippet får vi möta hunden Lucy och hästen Whisky Brown. Bilderna har några år på nacken, hunden var bara två år vid tillfället och hästen fyra.

En viktig detalj som är värd att poängtera för alla djurägare är så klart att hunden och hästen ska vänja sig vid varandras sällskap, såsom dessa djur uppenbarligen gjort.

Hunden och hästen bästa vänner

Lucy är en portugisisk vattenhund och Whisky Brown en Quarterhäst. I klippet får vi se hur de båda leker i hagen, och tydligen hade de en väldigt speciell relation vid den här tiden.

”Detta är vad som händer när två djur föds upp tillsammans med villkorslös kärlek och vänlighet”, skriver användaren countrynow1 på sin Youtube-kanal till klippet.

Hästen beskrivs som en ”jättehund”.

”Han tror att alla andra djur är hans husdjur. Ibland tror han till och med att jag är hans husdjur. Han gillar att leka med mig såväl som med hunden”, skriver ägaren.

Här nedan kan man se klippet som redan fått flera tusentals visningar och över 1 500 kommentarer, varav i stort sett alla är positiva och beskriver djuren i kärleksfulla ordalag!

Så underbart att se! Dela gärna vidare inlägget om du också älskar husdjur!