Vild varelse dundrar plötsligt in på en förskola – krabatens nästa drag hade ingen väntat sig

Ett gäng förskolebarn fick sig en rejäl överraskning när en vild varelse plötsligt dök upp i lokalen och gav dem ett oväntat besök.

Naturen och djuren sitter på otroligt mycket vackert, men det är sällan vi faktiskt får chansen att se vilda djur på nära håll.

Men ibland överraskar de oss på de mest oväntade sätt, och påminner oss om att de faktiskt finns därute och lever mitt bland oss.

Fick en oväntad gäst på förskolan

En helt vanlig dag på förskolan vändes snabbt till något väldigt spännande för en drös ungar på G & G’s Little Rascals i Nebraska, USA.

De lekte och lärde sig tillsammans med förskolepedagogerna i vanlig ordning när något plötsligt dundrade in genom fönstret.

Självklart uppstod en initial förvirring, men snart fick de syn på exakt vad det var för varelse som hade flugit in i rummet.

Satt lugnt och tittade på barnen

Det var en uggla- något som många av barnen aldrig tidigare sett på nära håll och de blev väldigt till sig över den oväntade besökaren.

Det hade varit helt förståeligt om ugglan blev rädd av alla små barn, vars ögon plötsligt var riktade rakt på den, och begav sig iväg.

Men det vilda djuret visade på stort lugn och verkade konstigt nog nästan njuta lite av all uppmärksamhet, rapporterar The Dodo.

Pedagogerna kontaktade Nebraska Game & Parks Commission som snart anlände till platsen för att hjälpa ugglan därifrån (även om den verkade trivas rätt så bra).

”Barnen var väldigt bekymrade”

Även då visade det sig vara en behärskad uggla som i lugn och ro lät sig bli utburen från förskolan. Barnen var däremot lite oroliga över vad som skulle hända med ugglan efter att den lämnat dem.

”Barnen var väldigt bekymrade över ugglan, så Officer Pearson filmade när vi släppte iväg den för att kunna visa dem,” skriver Nebraska Game and Parks Commission på Instagram. ”De var riktigt glada.”

Här kan du se en video på när ugglan släpps iväg:

Vilket underbart litet besök!