Turist lyckas filma elefantfödseln, men kolla nu när resten av flocken kommer för att fira den nyfödde

Ett barns födsel är alltid en stor grej för alla inblandade. Som förälder är det ju bland det största man kan vara med om och ett ögonblick man kommer att minnas hela livet. Och det är likadant i djurvärlden.

Titta bara på det fantastiska ögonblicket som fångades på film när en elefantbebis föds och hela flocken går ihop för att fira att lillen kommit till världen.

Videon som började cirkulera på nätet för ett tag sedan har fångat mångas uppmärksamhet. En turist lyckades nämligen fånga det speciella ögonblicket på film när en liten elefantbebis föddes.

Det slutar inte där, för så fort mamman har fött sin lille bebis närmar sig resten av flocken för att hjälpa till med den nyfödda elefanten. Och det är inte en eller två elefanter som närmar sig, hela flocken vill vara med och hälsa på fira den nya familjemedlemmen. De hjälper ungen att resa sig upp och bildar som en mur runtomkring elefantungen för att skydda mot potentiella faror.

Fantastisk reaktion

Det är fantastiskt att se hur elefantflocken reagerar på lillen, det märks att det här är ett stort ögonblick och alla vill vara där och fira och hjälpa till.

Klippet har fått stor spridning på nätet, och det är ju inte så svårt att förstå varför när man tittar på det.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/ONQeb0dRUd4″ /]

Vi hoppas att hela elefantflocken mår bra i dag och att lillen kommit på benen. Vi hoppas också att de här elefanterna bor i det fria, precis som vilda djur ska göra. Om du vill får du givetvis dela klippet med dina djurvänner så att det inte missar detta fantastiska ögonblick.