Plötsligt dyker unik bjässe och hennes unge upp under ytan – när kameran åker fram gör hon det ofattbara

Reseguiden Josh såg unik bjässe och hennes unge under vattenytan. När han passade på att ta fram kameran hände det ofattbara.

Reseguiderna på Get up and go kayaking är vana vid att se vilda djur.

Genom sina genomskinliga kayaker i Floridas parker är de vana vid världens otroliga djurliv.

De är vana vid de mest spektakulära scenerna mellan djuren på platser som Silver Springs State park, men nyligen var det en av reseguiderna som fick syn på något riktigt ovanligt.

När reseguiden Josh var ute med sin genomskinliga kayak såg han ett ovanligt möte mellan en sjöko och hennes lilla unge.

Fångade allt på film

Som tur var lyckades han fånga det hjärtevärmande ögonblicket på film.

”En manateeunge och hennes mamma kramar varandra i floden idag”, skrev Get Up And Go Silver Springs (GUAGSS) på Instagram.

De tillade:

”Det här söta ögonblicket fångades av vår guide, Josh.”

På videon kan man se hur en manateeunge simmar fram till sin mamma för att ge henne en puss och hur den gigantiska mamman omfamnar sin älskling med sina simfötter.

Du kan se det ögonblicket här:


Vissa av de gigantiska djuren, som kallas för sjökor, bor i Central Floridas Silver River året om. Andra letar sig dit mellan november och mars när vattnet är som kallast och bildar familj

Även om många i Florida är vana vid att se dessa djur simma omkring i vattnet var det ett bedårande och alldeles unikt ögonblick som reseguiden Josh fångade på film.

Vilket vackert ögonblick.