Mannen skriker ut på tomma fältet, sekunder senare kommer en speciell flock springandes

Vi har sett många människor som knyter starka band med hundar, katter, fåglar och schimpanser.

Men kan ni tänka er att ha djurvänner som i denna storväxta flock?

Under årens lopp har Darrick utvecklat en djup och speciell vänskap med var och en av elefanterna på Elephant Nature Park i Thailand.

Darrick älskar alla elefanter i reservatet – men har han bildat ett särskilt starkt band med en elefant som heter Kham La. När Kham La hör sin vän Darrick ropa på henne gör elefanthonan och hennes flock något otroligt.

När du ser vad kommer du att förstå varför det är omöjligt att inte bli berörd av detta!

Som volontär har Darrick hunnit se många elefanter växa upp och utvecklas till ståtliga elefanthanar och honor, i naturreservatet Elephant Nature Park.

Under sina många år har han också lyckats hitta en plats i elefanternas liv, på ett djupare plan. Tillsammans har de byggt upp en förtroendefull relation som få andra människor och djur har.

Även om alla elefanterna älskar Darrick, är det Kham La som blivit extra fäst vid sin mänskliga vän.

Det är därför Kham La (och resten av flocken) blir så glada när Darrick kommer på besök. Så snart de hör Darrick lyser Kham La upp!

Så snart Darrick ropar på henne kommer Kham La och alla hennes vänner! Kham La är alltid först fram till Darricks famn. Elefanterna är stora och sociala djur – det är tydligt hur mycket kärlek och känslor de har för sin tvåbenta vän.

Det är nästan så att de behandlar Darrick som han vore en naturlig del av flocken! Även om elefanterna i parken lever som vilda djur, behandlar de Darrick som en av dem.

För Darrick, som är noga med att respektera och bygga ett förtroende med sina djurvänner, har det lönat sig på det mest otroliga sätt.

Enligt Elephant Worlds hemsida är elefanten och människans relation ibland starkare än vad många tror.

”Det finns vissa heroiska berättelser av elefanter som kliver in för att hjälpa människor. Det kan vara att skydda dem från djur, men också andra elefanter ibland. De har hjälpt människor när naturkatastrofer inträffar och det finns exempel på elefanter som flyttat tunga föremål för att rädda människor.

Elefanter är också är välkända för att vara intelligenta och kapabla till att uppleva samma känslor som människor, har forskning visat.

När du ser Darrick återförenas med sina vänner på Elephant Nature Park inser du också att det ligger väldigt mycket i detta!

Titta själv på deras hjärtrörande möte i videon nedan!

Den som tror att djur inte kommer ihåg, känner och har känslor måste bara titta på det här. Det är så tydligt att elefanterna med varm kärlek kommer ihåg Darrick det är så underbart att se hur de känner igen varandra!

Dela gärna vidare till dina vänner på Facebook, så de också får se det rörande och speciella möte!