Lilla gåsen får plötsligt syn på någon han känner igen – nu sprids hans reaktion som en löpeld på nätet

Lilla gåsen får plötsligt syn på någon han känner igen – nu sprids hans reaktion som en löpeld på nätet

Gåsen fick plötsligt syn på någon han kände igen.

Nu sprider sig bilderna på hans underbara reaktion på nätet och det är inte svårt att förstå varför.

Visst är det härligt när man får en nära relation till ett djur? Till slut så känner djuret genast igen dig och kanske även er historia.

Så verkar fallet ha varit här – när en gås plötsligt fick syn på någon han tidigare mött.

”Lycka är en gås som känner igen dig och springer glatt mot dig. Han heter Sam”, skriver en Youtube-användare som har laddat upp klippet på sin kanal.

Så blev han vän med en gås

För djursajten The Dodo – vars Facebook-inlägg om saken i skrivande stund fått över tio tusen gilla-markeringar – berättar Doug Carleton om sin oväntade vänskap med gåsen Sam.

Foto: Youtube

Doug förklarar att han brukar gå till samma park varje dag och har gjort så i flera år. Där träffar han nästan alltid på Sam. De har utvecklat en form av vänskap som han verkligen värdesätter.

– Jag är generellt bra med djur. Jag kan bli vän med den mest svårflörtade katten. Gäss var nytt för mig, men jag lärde mig hur man gör alarmerande tecken för att de ska frukta mig och till slut blev de alla lugna vid min sida och att jag interagerade med dem, säger han till The Dodo.

Detta har slutat i en riktig vänskap med framför allt en av alla gäss – Sam. I det här underbara videoklippet kan vi se hur han glatt springer mot sin människovän i parken:

Detta är bara så underbart! I en tid där det mesta är dystert till följd av pandemin, kan det vara bra för oss att påminna oss om det goda här i livet! Vänskap är sannerligen en viktig ingrediens till detta. Och Doug och Sam har verkligen en oväntad men fin vänskap.

Dela gärna vidare det här inlägget för att sprida lite hopp och glädje till dina djurälskande vänner!