Lejonungen kommer ut ur höga gräset – men lyssna nu när han ryter för att hitta sin mamma

.

Kanske vill det lilla lejonet skrämmas, kanske vill han bara hitta sin mamma.

Hur som helst kommer detta vrålet få dig att smälta!

Videoklippet på den lilla lejonungen har redan fått miljontals visningar på nätet och det är inte svårt att förstå varför. Lejon är ju fina djur som lever i det vilda och som vi människor i alla tider har haft oerhört respekt för. Även inom populärkulturen har lejonen haft sin självklara plats, och då tänker jag kanske framför allt på Disneys klassiker, den tecknade filmen ”Lejonkungen”, som i sommar får en uppföljare på biograferna.

Att stå öga mot öga med ett lejon skulle få vem som helst att skaka, men det händer ju väldigt sällan som tur är. Lejonen ska leva i det vilda, skilda från människan som ska låta lejonen vara ifred. Det är så det borde gå till här på jorden, tycker jag.

Stora lejon kan som sagt få vem som helst att bli skraj, särskilt om man nu mot all förmodan skulle stöta på ett. Men även lejon är någon gång i livet små, små bebisar – och även de är oskyldiga och söta som andra djur.

Denna sötnos har redan fått miljontals hjärtan att smälta. Titta nu när lejonungen kommer ut ur gräset…

Kanske vill han skrämmas med sitt vrål, men jag tror nog allt att han letar efter sin mamma. Hur som helst är det ett vrål som inte fyller en med samma skräck som om han vore några år äldre.

Snälla dela gärna vidare om du också tyckte detta var så himla sött och tycker lejon ska leva i det fria!