Foto: Shutterstock

Ledsna ugglan kunde inte bli mamma – men titta på hennes reaktion när två föräldralösa ungar adopteras

Ugglan Luna hade länge försökt att bli mamma.
Men åren gick utan att några ungar kom till världen.
Nu har hennes ägg kläckts och bilderna får djurvänner att jubla högt.

Enligt djursajten The Dodo hade Luna ”hoppfullt” försökt bli mamma i flera år. Och till slut blev drömmen till verklighet.

Det visas nu upp i ett fascinerande videoklipp på nätet som djurvännen och naturlivskonstnären Robert E. Fuller fångat. Bilderna har visats över 600 000 gånger och det är verkligen inte svårt att förstå varför!

Enligt Fuller hade hon försökt ruva på ägg de senaste två åren utan resultat. Men nu har hon äntligen fått bli mamma.

Och detta har skett som genom ett mirakel! Robert ville nämligen verkligen att ugglan skulle få bli mamma, och när han fick syn på två ungar som var föräldralösa placerade han dem helt enkelt i boet.

”Och historien knyts också samman här, eftersom Luna själv är en uggla som räddats, uppfostrad av ugglor här på Fotherdale som fostrade henne 2017”, skriver Robert på sin stora Youtube-kanal som man kan hitta här och se fler klipp.

Bilderna på ugglemamman hyllas stort: ”Börjar gråta”

Nu hyllas bilderna på när ugglemamman återvänder till boet och får se sina nya ungar stort på nätet – och Robert hyllas som en hjälte.

”Hon tog bara omedelbart till sig dem, det var som, ’Herregud! Mina bebisar har kläckts medan jag var borta!” Det här är helt underbart. Tack så mycket REF och ditt team!”, skriver en tittare i en kommentar till Youtube-klippet.

”Jag börjar gråta”, skriver en annan.

Se fler av Roberts fantastiska möten med vilda djur här via Instagram!

Se det fantastiska klippet här:

Tack till dig Robert som gjorde detta för ugglan och dessa två utsatta ungar! Nu kan de bygga en framtid tillsammans, så fint!

Dela gärna vidare inlägget så att fler får se detta!