Kvinnan stelnar när tvättkassen rör sig – öppnar och får ögonkontakt med djur hon aldrig sett förut

Föreställ dig att du går igenom tvätten, det är en helt vanlig dag och just denna procedur är någonting som du gjort massvis med gånger förut.

Det är kanske inte det mest dramatiska eller händelserika vardagsbestyr, men kan så klart samtidigt vara lite mysigt att vika tvätt samtidigt som man låter tankarna vandra iväg.

Just den här kvinnan kunde dock inte låta sig göra det senare – för hennes tankar hamnade tvärt på det mycket oväntade innehållet som tvättkassen skulle visa sig innehålla.

Pungdjuret gömde sig bland tvätten

Hon såg hur tvätten rörde sig och efter en stund såg hon att det rörde sig om en vombater, ett slags pungdjur som lever i Australien. Hon kontaktade Yolandi Vermaak på lokala djurhemmet Wombat Rescue som hanterar just dessa vilda djur, skriver The Dodo.

Lagom till dess att Yolandi kom hem till kvinnan hade detta lilla gulliga pungdjur gått och gömt sig bland tvätten och här nedan kan man se hur det gick till när de lockade fram djuret igen:

Vombater-experten Yolandi hjälpte det stackars djuret, som dock verkligen tycktes uppskatta att gömma sig i den varma tvättsäcken, insvept i en härlig filt.

– Hon var ombonad som en insekt i den blå filten och ville inte ge upp den, skriver Yolandis djurhem på sin Facebook-sida.

Det hela slutade med att djuret fick tillbringa några nätter i källaren hos kvinnan, eftersom det var regnstorm ute. Antagligen hade pungdjuret därför sökt skydd i källaren, bland tvätten, skriver The Dodo. Nu har hon återvänt till det fria.

Vilka härliga djurhjältar som hjälpte denna fina varelse! Dela gärna vidare inlägget för att hylla dem!