Kvinnan ser varelse smyga fram under vattenytan – sekunder senare tar den fart mot hennes make

Kvinnan ser varelse smyga fram under vattenytan – sekunder senare tar den fart mot hennes make

Naturen och dess djurliv kan vara det vackraste som finns. Särskilt när du får chansen att komma nära djuren och få uppleva någonting unikt.

Det skulle ske för en grupp människor som tillbringade dagen på stranden i staden Victoria, Kanada.

I vattnet fick en kvinna plötsligt se en varelse röra sig vid strandkanten. Men bara sekunder senare hade den tagit sig runt makens ben – och en otrolig djurupplevelse hade blivit verklighet.

Bildkälla: Youtube/alissonmoo

En dag på stranden brukar vanligtvis inte innehålla djurupplevelser likt dessa människor i Kanada fick vara med om. Flera av strandbadarna fick syn på en intressant syn i vattnet och närmade sig för att filma varelsen.

Träffade på en utter

Till deras stora glädje var det en söt liten utter!

Medan människorna tittade och filmade närmade sig uttern stranden och kom närmare och närmare. Men det var en man som faktiskt redan stod i vattnet, och uttern hade fått syn på honom.

Men vad skulle uttern egentligen där att göra?

Bildkälla: Youtube/alissonmoo

Uttern tvekade inte en sekund på att simma fram till mannen i vattnet och började leka. Den simmade runt hans ben som om den ville ha närhet och mannen sträckte fram handen för att eventuellt kunna klappa den.

Simmade fram till mannen

De andra strandbadarna kunde knappt tro sina ögon. En vild utter var inte alls rädd för mannen och såg ut att trivas riktigt bra den här varma dagen.

– Det här är det häftigaste jag har sett. Den tar tag i hans ben. Han klättrar nästan upp för benet!, hörs en person säga i videon.

Precis som The Dodo skriver kan uttrar beskrivas lite som havets katter. Men det betyder inte att de inte kan bli arga.

Bildkälla: Youtube/alissonmoo

Vid ett tillfälle säger mannen ”aj!”, och uttern hade tagit sig ett litet nafs. Precis som alla andra i det vilda är uttern ett vilt djur som inte är till för att vara ett husdjur eller annat.

Häftig naturupplevelse!

Så här skriver Otter-World på sin hemsida:

”Många människor ser uttern som en vänlig varelse. De tenderar att lämna människor ifred så de är inte ett hot mot dig om du skulle stöta på en. Däremot kan de bita och slåss med sin svans, så om du provocerar en attack har du blivit varnad”.

Vi hoppas att den här lilla uttern var nöjd med sitt mänskliga möte och fick simma vidare i lugn och ro. Men snacka om att människorna på stranden fick sig en häftig naturupplevelse i sommarsolen!

https://www.youtube.com/watch?v=O_U-MQcTimM

Vilket fantastiskt möte med ett sådant vackert djur! Om du också tycker den här uttern var söt, dela vidare artikeln till dina vänner!