Kvinna hittar svartvit varelse utan chans att överleva – djuret växer upp och blir en skönhet

Den här lilla varelsen var bara tre dagar gammal när han hittades alldeles ensam i gräset.

Djuret, som fått namnet Boudreaux, togs från sitt näste av en fågel, samtidigt som hans mamma inte kunde höra hans ljud. Den lilla ungen gnydde i gräset, och ville förstås bara komma hem igen till sitt bo. Men själv var han oförmögen att röra sig och skakade bara där han låg i gräset.

En kvinna hittade det lilla djuret och rusade genast till ett räddningscenter, River Wildlife Rescue.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Youtube

– Boudreaux var extremt nedkyld. Han var så kall att han bara låg och skakade. Jag visste omedelbart att han behövde hjälp för han var så kall. Så vi tog honom och värmde upp honom. Jag var väldigt nervös eftersom det här var den yngsta skunk jag någonsin haft. Han vägde bara 27 gram så han var nog kanske bara ett par dagar gammal, säger Leslie som hjälpte skunken.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Youtube

Kvinnan berättar att hon inte var säker på om den lilla skunken skulle överleva. Samtidigt var också personalen på djurcentret oroliga för hans skull.

Men efter att ha fått mat och massor av kärlek, så öppnade han sina ögon för första gången!

Samtidigt växte han också vilket gladde personalen mycket.

– Boudreaux var faktiskt en väldigt bra liten skunk. Vi hade honom med andra skunkar som han skapade ett band till. Då förstod jag att, han har en chans, säger Leslie.

Samtidigt som skunkungen växte visste djurräddarna precis vad som väntade runt hörnet. De skulle nämligen förstås behöva träna honom för att snart kunna återgå till ett liv i det vilda.

För att förbereda honom på detta, matade de honom mycket så att han till och med blev lite överviktig. De lärde honom att jaga efter mat innan de släppte ut honom i det vilda igen. Då hade han blivit lite mer fullvuxen, redo att för första gången möta världen!

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Youtube

Djurräddarna berättar att de också fortfarande då och då ser skunken i grannskapet, vilket gläder dem!

Videoklippet har fått miljontalet visningar på Youtube och det är inte svårt att förstå varför. Tittarna är djupt rörda av den lilla skunkens resa.

– När han öppnade ögonen kom jag på mig själv att gråta! Tack för att du räddade honom och gav honom en chans, skriver en tittare i en kommentar till videoklippet som går att se här:

Så fint att det finns djurvänner som hjälper utsatta djur i nöd! Dela gärna artikeln vidare.