Ingen vet vad det är för märkligt djur som rör sig bland soporna – svaret krossar allas hjärtan

De boende i Butte County, Kalifornien, fick sig en rejäl överraskning när de gick ut för att slänga soporna.

Det var något som rörde sig i soptunnorna.

Helt plötsligt tittade ett djur tittade fram, men vad var det för djur?

Precis före julafton fick de boende i Butte County, Kalifornien, en riktig chock. Ett helt okänt djur vandrade omkring bland soporna, men ingen kunde se vad det var för något. Chockade grannar ringde de lokala djurskyddsmyndigheterna som fick undersöka saken. Då fick de svaret som chockade alla.

Facebook

Det visade sig att det var en björn! Men björnen led att skabb, vilket förklarar avsaknaden av pälsBjörnen transporterades sedan till djurhemmet där den togs om hand omedelbart och fick medicin.
– De ringde oss och sa att de hade sett ett djur som var helt naken, sa Christine Barton, chef på djurhemmet.

Facebook

På något mirakulöst sätt hade björnen inte drabbats av några sidoeffekter, förutom att den tappat all päls. Björnen gjorde sig hemmastadd på djurhemmet där den fick utrymme att leka fritt. Hur länge den blir kvar där är osäkert, men det kan dröja upp till ett år. Allt beror på när pälsen växer tillbaka.

Facebook

Det lokala djurhemmet är glada över att björnen fått en plats att sova på, för hon är fortfarande för ung för att vara ute i det fria.
– Hon borde vara med sin mamma, men på något sätt kom de ifrån varandra.

Björnen får nu äta extra mycket druvor och bada flera gånger om dagen så att pälsen kan återhämta sig. Sedan kan hon släppas ut igen.

DELA artikeln på Facebook för att visa dina vänner!