Hjortkalv dricker vatten vid bäcken – då ställs den öga mot öga med en hund

Hjortkalv dricker vatten vid bäcken – då ställs den öga mot öga med en hund

Precis som vi människor kan djur också forma väldigt fina vänskaper. Och det handlar inte bara exempelvis mellan hund och hund eller katt och katt. Många gånger har vi sett hur olika typer av djur blivit väldigt bra vänner.

Precis en sådan relation ska vi få se nu. Hunden Yukon har nämligen hittat vänskap i den föräldralösa hjortkalven Daisy. Och deras lek i bäcken får oss att bli alldeles varma inombords.

Det är via Youtube som användare ”Gruper1” lagt ut den underbara filmen på hunden Yukon och hjortkalven Daisy.

Bildkälla: Youtube/Gruper1

Daisy hade sprungit runt i bostadskvarteret i flera månader, men en dag var hon som borta. Det fram tills dess att Yukon och ägaren gick ut i skogen och träffade på ett bekant ansikte.

Träffade hjortkalven Daisy

Under en vanlig promenad ute i ödemarken sprang plötsligt Daisy fram och hälsade på Yukon och ägaren, som om det skedde varje dag.

Daisy hade aldrig setts tillsammans med sina föräldrar från att hon var liten och ägaren förstod att hon var föräldralös.

Bildkälla: Youtube/Gruper1

Efter deras första möte i skogen stötte dem på Daisy flera gånger. Varje gång de var ute tittade hon fram och sa hej, och en dag hade ägaren med sig en kamera för att fånga deras underbara lek.

Underbar lek i bäcken

I en liten bäck mitt i ingenstans lekte de två, och på något sätt verkade det till och med som om Daisy var en hund. Hon skuttade fram och tillbaka i vattnet som i en glädjedans – men just på den här filmen verkade i alla fall Yukon vara mer intresserad av att bära stenar.

Se deras underbara möte i spelaren nedan:

Djur är verkligen fantastiska varelser, och Daisy och Yukons vänskap visar verkligen att den kan uppstå i de konstigaste formerna.

Jag älskar djur av hela mitt hjärta, dela gärna artikeln om du gör detsamma!