Hjorten smyger upp till jägarnas gömställe i skogen – anledningen går rakt in i hjärtat

Tre jägare begav sig ut för att jaga kalkon i en skog i Indiana, USA. Men de var knappast beredda på vad de skulle möta.

Nu sprids deras unika film över hela internet.

Det var en varm och solig dag i början av maj i år. De tre vännerna och jägarna Joe Pople, Leon Champine, och Corey Cook satt tysta i skogen och väntade på sitt byte. De skulle jaga kalkon – men ett helt annat djur uppenbarade sig framför dem.

Två hjortar gick nyfiket fram till vännerna. Inte nog med att djuren var orädda, de verkade rent av förtjusta i de tre jägarna.

De hade kommit dit för att hälsa på dem.

Under cirka tio minuter stannade de hos dem. En av hjortarna gick till och med fram och ville bli klappad, och slickade på jägarens arm. De tre vännerna blev så chockade att de sänkte sina vapen och tog en paus från jakten en stund.

Djuren uppskattas vara cirka 1 år gamla, och hade förmodligen inte lärt sig att vara rädda för människor än. Det ovanliga mötet fångades på film, och du kan se den här nedan.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/-3k4TgCcPb4″ /]

Nu var männen ute för att jaga kalkon, och det var inte heller säsong för att skjuta hjort. Så djuren var aldrig i fara när de gick fram till jägarna.

Men även om det hade varit säsong så tror jag jägarna hade haft svårt att skjuta dessa vänliga djur – det hade i alla fall jag haft.

Dela gärna artikeln om du också blev fascinerad av den här filmen.