Hjälplös varelse fastnar med huvudet i plåtburk – mannen förfäras när han förstår vad som finns under

.

Den stackars hjälplösa lilla varelsen hade fastnat med en stor plåtburk på huvudet. Detta är bara ett i raden av exempel på vad som kan hända när vi människor skräpar ner i naturen. Djur och natur kommer till skada när vi slänger vårt skräp utan att tänka!

Tack och lov fanns en sann hjälte i närheten. En riktig djurvän som insåg att den här lilla stackaren behövde omedelbar hjälp – om den överhuvudtaget skulle överleva. För tänk själv – hur skulle den få mat och druckit? Burken tycks ha suttit fast på huvudet utan att djuret kunde göra något. Det måste ha varit en helt fruktansvärd situation!

Slänger man en burk i naturen kan det få riktigt allvarliga konsekvenser. Vi har redan läst varningar om hur läskburkar som folk slänger ut från sina bilar hamnar bland gräs – som i sin tur sedan ska bli foder och därför slås. Där och då, under processen, går burkarna sönder och det blir vassa bitar kvar i fodret som skär upp magarna på våra kor när de äter av gräset.

Foto: Youtube

Se bara vad han kämpade med att få av plåtburken från huvudet! Mannen närmade sig försiktigt för att få djurets förtroende, och snart påbörjade han räddningsaktionen.

Foto: Youtube

Till slut visade det sig att det var en liten urgullig rävunge! Som var så tacksam mot mannen för hans agerande.

Foto: Youtube

Se efter själv i videon när rävungen tackar mannen så underbart och vackert:

Dela gärna vidare för att visa alla vad som kan hända om vi slänger vårt skräp i naturen! Detta är inte okej och inget djur ska behöva drabbas av att vi människor slarvar med vår återvinning!