Getungen har kommit bort från sin familj – reaktionen vid återföreningen värmer alla djurvänners hjärtan

Getungen har kommit bort från sin familj – reaktionen vid återföreningen värmer alla djurvänners hjärtan

Det var en helt vanlig dag i Filippinerna som den här familjen plötsligt hittade ett litet djur som de helt enkelt bara inte kunde lämna ensam.

Det visade sig att han hade kommit bort från sin flock.

Tack och lov skulle det hela få ett lyckligt slut.

Lillasystern i familjen Arceo hörde ett tjut och trodde först att det rörde sig om en människa. Men när familjen gick närmare så förstod de att det handlade om ett djur, en liten get som fanns i buskagen.

Foto: Youtube

De tog med sig geten hem över kvällen så att den inte skulle råka illa ut. Samtidigt gick de runt i området för att kolla om någon av grannarna visste vems geten var. Ingen hade koll.

Under tiden så verkade den lilla vännen göra sig ordentligt hemmastadd i huset.

Nyfiket tittade han omkring. Foto: Youtube

Familjen gav honom lite mat och försökte först med sallad. Han klarade av att sova under natten med de förstod att han var stressad och försökte lugna ner honom genom att klappa honom och ta det lugnt.

Eftersom det var ordentligt oväder ute med spöregn bestämde de sig för att vänta lite grann med att ge sig ut för att hitta hans hem.

Efter en god natts sömn inne hos familjen, var det dags för geten som de namngav Shawarma D, att hitta sin flock igen.

Och det dröjde inte alltför lång tid. Familjen gick runt bland bergen, och till slut fann de andra getter som också hade liknande fläckar som denna lilla bortsprungna vän.

Bilderna på när de återförenas träffar rakt i hjärtat. Här filmar familjen Arceo när bebisgeten äntligen får komma hem igen.

Så himla gulligt! Dela gärna vidare inlägget för att sprida lite värme i dessa tider!