Fågel flyger in i fönster och faller livlöst i marken – det kameran fångar sek senare går inte att förklara

Jag har varit med om det några gånger. Någon gång hände det när jag var hemma och jag minns en annan gång när jag var på biblioteket.

Jag pratar om när man blir vittne till när en fågel flyger och krockar med ett fönster. Det gör ont i mitt hjärtat varje gång.

Och det var precis det som hände i den här videon, en liten fågel flög in i ett stort fönster och föll genast livlöst till marken.

Men det som hände sen är ett tydligt tecken på att djur är helt fantastiska och har mycket mer känslor än vad många tror.

Fåglar brukar flyga i gupp när de exempelvis letar efter mat eller när de flyttar från ett träd till ett annat. Men det kan lätt hända olyckor, speciellt med fönster eller speglar. Man vet ju själv hur lätt det kan vara att krocka med ett genomskinligt fönster.

Och det var precis vad som hände men den här lille fågeln. Han flög rakt in mot ett fönster och föll medvetslöst mot marken. Men hans kompis, en annan liten fågel, tänkte inte låta honom dö.

Kompisen flyger ner och puttar och rör honom. Han tänker inte ge upp. Han ska göra allt för att kompisen ska överleva. Och han ger sig inte. Han rör sin kompis flera gånger och nästan hoppar på honom. Det är som att fågeln ger sin kompis hjärt- och lungräddning.

Men tiden går och ingenting händer. Men kompisen fortsätter att kämpa för att få liv i sin kompis. Han har ett rejält tålamod. Och det ger resultat, för efter en stund får han äntligen liv i sin kompis.

Den skadade fågeln rör försiktigt på vingarna och efter några sekunder lyckas han resa sig upp och flyga iväg. Det är fantastiskt.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Felcampitorefugio%2Fvideos%2F10160800262930224%2F&show_text=0&width=264″ aspect_ratio=”3:3″ /]

Det är verkligen otroligt att se! Helt fantastiskt hur den lille fågeln kämpar och kämpar för att rädda sin kompis. Djur är underbara och visar många gånger mer kärlek och känslor än vad vi människor gör. Dela gärna med andra djurvänner om du håller med och tycker att djur är helt underbara.