Elefanten går fram till mannen – titta nu vad som händer när den biter tag i ansiktet

Det är inte många som kan hävda att de kelat med en livs levande liten elefantbebis – ett partytrick som heter duga!

Men det är exakt vad den här mannen fått vara med om.

Ett videoklipp som nu sprids som en löpeld på nätet visar hur en anonym man ligger ner på marken, kanske elefantens skötare? Sen kommer en liten elefantbebis fram, öppnar munnen och dränker honom i stora elefantpussar. Detta klipp värmde verkligen mitt hjärta!

Till en början ser det nästan lite läskigt ut när den lekfulla elefantbebisen öppnar munnen och biter tag vid hans ansikte…

Youtube

…men det hela är bara en lekfull gest. Sen lägger sig den lilla elefanten bredvid.

Youtube

Elefanter har länge setts som en av de överhuvudtaget mest intelligenta varelserna på jorden och forskare har i många år visat på tydliga exempel.

– På grund av den senaste forskningen med elefantperspektivet i åtanke har forskare nu starka bevis för att elefanter är lika briljanta som de är stora, skriver Ferris Jabr enligt Scientific American.

Youtube

Forskningen har också visat att elefanter kan ha större bekantskapskretsar än vad man först trott, och att de aldrig glömmer gamla vänner, skriver Daily Mail.

Eftersom elefanter inte ser så himla bra går de oftast på luktsinnet och känsel när de ska kommunicera. Det har rapporterats att elefanter för att visa uppskattning stryker eller smeker varandras huvuden och ryggar med snabeln för att visa att de tycker om sina älskade.

Youtube

Ta nu en titt på videoklippet här nedan:

https://www.youtube.com/watch?v=1CKCSr1EhFg

Dela gärna vidare och tryck på gilla-knappen om du också tyckte detta var gulligt att se!