Busig elefantunge ska ta sitt första bad någonsin – underbara reaktionen har visats miljontals gånger

Elefantungen ska ta sitt första bad någonsin.
Hennes underbara reaktion har visats nästan fyra miljoner gånger på nätet – nu gör klippet succé.

Elefanter är verkligen fantastiska djur – och fascinerande varelser. I det här fallet ska vi titta närmare på elefantungen Chaba som blir otroligt glad när hon för första gången får ta sig ett bad.

Chaba bor på Elephant Nature Park i Thailand, en specialpark för elefanter i norra Thailand. Den ligger omkring 60 kilometer från Chiang Mai City, och beskrivs som en fristad för elefanter som tidigare misskötts och exempelvis utsatts för våld.

Nu ska den unga Chaba få ta sig ett bad för första gången och det går verkligen inte att ta miste på hennes stora glädje!

Foto: Youtube

Videoklippet på den glada elefantungen, som hoppar i och ur det lilla badet som om det vore det roligaste i hela världen, har visats nästan fyra miljoner gånger på Youtube och det är inte svårt att förstå varför.

”I en värld full av hat och elakhet är det här det sötaste jag har sett idag. Tack!”, skriver en tittare i en kommentar till videoklippet.

”Jag är så överväldigad över att veta att det finns människor som jag som också finner lycka när jag ser en elefant som leker. Alla har vi åtminstone något gemensamt!”, skriver en annan tittare.

Foto: Youtube

Det är alldeles uppenbart att videoklippet träffar tittarna på helt rätt ställe.

”Hon är så bedårande söt utan ord, hon beter sig som ett människobarn”, skriver en tittare.

Se det underbara klippet här:

Dela gärna vidare inlägget och sprid vidare Chabas underbara glädje!