8 år efter att ha uppfostrat noshörning möts de igen – då sker det ingen trodde kunde hända

Vild noshörning återförenas med mannen som uppfostrade honom och mötet är underbart vackert.

Den här föräldralösa noshörningen heter Kitui. Han kom till Lewa Wildlife Conservancy år 2015 och där blev han omhändertagen.

Anledningen bakom att han tvingades leva sina första år på ett naturreservatet? Hans mamma kunde inte ta hand om honom, eftersom hon var blind. Därför fick Kitui förlita sig till de godhjärtade människorna som arbetade på reservatet.

Och där fick han verkligen allt han kunde tänkas behöva.

Det viktigaste var så klart mjölk men även massor av uppmärksamhet – och kärlek.

Noshörningen kom nära djurskötaren

Noshörningen kom särskilt nära en av djurskötarna, vid namn Kamara. Han hade tagit hand om den lilla noshörningen i flera års tid.

Men han visste hela tiden att deras vänskap inte skulle vara för evigt. För Kamara förberedde hela tiden det vilda djuret på ett liv ute i det fria. Det var hela tiden målet – att noshörningen när han var vuxen skulle kunna leva fritt.

Till slut kom då den dagen när Kitui var mogen att stå på egna ben ute i det vilda.

Det var förstås en stor dag!

Återföreningen efter alla år

Att Kamara och noshörningen Kitui kom varandra nära stod klart för alla.

Efter att djuret levt i det vilda en tid, fick han komma tillbaka till reservatet för att hälsa på sin tidigare skötare.

Och bilderna träffar verkligen rakt i hjärtat. Deras lycka är total och de hälsar på varandra som gamla vänner. Med massor av kramar.

Så underbart! Vilket svårslaget band mellan människa och djur. Dela gärna inlägget om du också uppskattar fina historier som den här i Facebook-flödet.

LÄS MER:

LÄS MER: