Stackars varelsen är sjuk och livrädd inför akuta operationen – mamma sjunger för att trösta

Bandet mellan en människa och ett husdjur kan vara så starkt. Det bevisar inte minst den här filmen på en matte som tog med sig sin älskade fyrfota vän till djursjukhuset – och fanns vid hans sida hela tiden.

Bentley var bara nio månader när han först kom till sin matte. År 2015 var han med om någonting hemskt och tvingades uppsöka djursjukhus – för en akut operation.

Det hela fick den lilla grisen att känna sig både vettskrämd och nervös.

Tack och lov hade han sin egen mamma vid sin sida hela tiden.

Nu sprids det underbart vackra klippet på när hon försöker lugna honom inför operationen – genom att sjunga för sin gris.

”23 februari lämnade ett anfall honom i ett chocktillstånd och han fick diagnosen bakteriell meningit, potentiellt dödlig. Han fick bara en tio procent chans att leva och ändå överlevde han mot alla odds, men meningit gjorde honom blind”, skriver hon på Youtube.

När hans sår hade läkt efter operationen fick han äntligen komma hem. Enligt matte är han en stark gris – som aldrig ger upp.

”Hans kamp för att överleva och att erövra varje hinder på hans väg är häpnadsväckande. Han är så mycket älskad, och jag är så otroligt tacksam att han valde mig som sin mamma”, skriver matte på Youtube.

En tid efter operationen fick han också tillbaka sin syn!

”Han kom hem från sjukhuset och är nu en glad, frisk, helt normal smågris efter att ha gjort en fullständig återhämtning”, skrev matte efter operationen i mars 2015.

Nu har klippet på när hon sjunger för honom fått miljontals visningar på nätet och det är inte svårt att förstå varför! Se bara på detta:

https://www.youtube.com/watch?v=uAqyPrKgiJM

Visst är det hjärtskärande vackert? Dela gärna inlägget vidare om du också älskar djur!