Åsnan tjuter förtjust när han får ögonkontakt med kvinnan – springer genast fram mot henne

Sophie Hodgson är en sann djurvän – och stolt ägare till åsnan Dominic. Han älskar att tillbringa tid med Sophie, och det blev särskilt tydligt den här dagen.

Alla har vi någon gång längtat efter någon så mycket att det nästan gör ont. Ungefär så verkar det som om åsnan Dominic kände i just det här fallet.

Nu gör videoklippet på när Sophie återförenas med sin älskade åsna stor succé på nätet. Över 40 miljoner gånger har klippet visats och det är inte svårt att förstå varför.

Plötsligt får åsnan höra att det är någonting som pågår ovanför trädet. Så han beger sig snabbt och nyfiket uppför backen för att se vad som står på.

Foto: Sophie Hodgson/Tiktok

Han tittar och tittar – för att snart inse att det han längtat efter hela dagen nu inträffar! Sophie, hans bästa kompis, är hemma igen.

Glädjetjutet som åsnan ger ifrån sig när han spurtar mot sin kompis går verkligen rakt in i hjärtat.

Foto: Sophie Hodgson/Tiktok

Här kan man se det fantastiska klippet:

@_soph.xox._

Haven’t seen my boy in about a week, you could say he was excited 🥰 #farm #TodayILearned #fyp #foryoupage #donkey #buddy

♬ original sound – _soph.xox._

Så himla fint! Vilket härligt band de har, Sophie och åsnan Dominic! Dela gärna vidare inlägget om du också uppskattar våra fyrfota vänner!