Tullen stoppar konstig väska på flygplatsen, beordrar mannen att genast öppna dragkedjan

.

Ibland görs det riktigt häpnadsväckande upptäckter på flygplatser runtom i världen. Dagligen flyger tusentals och åter tusentals passagerare och med jämna mellanrum får tullen syn på någonting som väcker misstankar.

Så var det på John F Kennedy internationella flygplats i New York nyligen. En privatperson hade flugit från Guyana i nordöstra Sydamerika vid Atlanten till den amerikanska storstaden när tullen upptäckte att någonting nog inte stod rätt till.

Omedelbart tog de honom åt sidan – och beordrade honom att de ville öppna hans bagage.

Passageraren kunde bara se på när tullen öppnade dragkedjan och tog en närmare titt på vad som fanns däri.

Även om tullen nog har sett ett och annat i sina dagar, så blev personalen chockade av upptäckten i hans väska, skriver sajten The Dodo.

Foto: U.S. Attorney’s Office

När de hade tagit väskan åt sidan öppnade de den och tog sig försiktigt en närmare titt. Väskan var full med små kapslar, ja rentav papiljotter, vars innehöll gjorde dem både upprörda och chockade.

På något vis hade den här mannen lyckats smuggla med sig hela 34 stycken små fåglar i dessa plastbehållare som han tejpat runt. De stackars små fåglarna var helt instängda i de minimala papiljotterna i väskan. Det måste ha varit outhärdligt att ha rest i den värmen, med dålig luft i väskan, och dessutom på minimal yta.

Tullens upptäckt avslöjade djursmugglaren. Han hade tagit med sig dem hela vägen från Sydamerika. Enligt U.S. Attorney’s Office hade mannen planerat att sälja dem till olika sångtävlingar där två små fåglar ställs mot varandra. Sedan kan människor spela på vem de tror vinner.

Foto: U.S. Attorney’s Office

Den misstänkte mannen erkände direkt att han hade försökt smuggla in djuren och tjäna pengar på dem.

Foto: U.S. Attorney’s Office

Att behandla djur på det här sättet är inte okej! Dela gärna vidare om du är mot att djur behandlas så här!