Mannen sträcker sig plötsligt ut genom fönstret – det han tar fram ur rockärmen får djurvänner att reagera

Mannen sträcker sig plötsligt ut genom fönstret – det han tar fram ur rockärmen får djurvänner att reagera

Plötsligt får mannen syn på att det rör sig utanför hans fönster.

Nu sprids bilderna som en löpeld på nätet och det är inte svårt att förstå varför.

Det var en småkylig dag i Turkiet när Sabahattin Yilmaz blickade ut genom sitt fönster. Ute kunde han se att det var en ganska grå dag, men snabbt var det någonting annat än vädret som fångade hans nyfikenhet.

Foto: Youtube/TV100

Det visade sig att det var en liten duva som satt på fönsterbrädet och funderade. Eftersom det var kallt ute och Sabahattin tyckte sig se att fågeln frös (då den skakade), så gjorde han någonting som nu hyllas av djurvänner världen över.

Han gick in igen för en stund för att leta upp en speciell sak – nämligen sin hårtork. Med hjälp av denna kunde han värma den lilla frusna fågeln från insidan.

Fick även fågelmat

Hela händelseförloppet fångades på film och här nedan kan man se det här nedan.

Till den turkiska editionen av CNN förklarar han:

”Den återhämtade sig efter en hel del uppvärmning. Jag gav den också fågelmat. Jag [värmde den] igen efter 15 minuter. När fågeln återhämtat sig väl och åt sin mat, flög han iväg, säger Sabahattin till CNN Türk.

Se klippet här nedan:

Vilken hjärtevärmande sak att göra för en frusen liten fågel! Självklart är det också viktigt att inte utsätta sig själv för någon fara, men det verkar som om den här mannen hade full koll på sin kropp när han delvis lutade sig ut genom fönstret. Dela gärna vidare det här underbara klippet.