Mannen ser något röra sig i lågorna och rusar in – se när kameran zoomar in och han lyfter det lilla livet

Kalifornien skakas av ett brandinferno som hittills ödelagt stora skogsområden. Över 230 000 människor har tvingats fly – och tusentals amerikanska hem hotas av lågorna. Eric Garcetti, borgmästare i Los Angeles har utropat undantagstillstånd.

Branden Thomas startade i måndags men det var på onsdagen som den tog rejält med fart.

#ThomasFire [update] Hwy 150 and Hwy 126, north of Santa Paula (Ventura County) is now 96,000 acres and 5% contained….

Posted by CAL FIRE on Thursday, December 7, 2017

Myndigheterna har sagt att människor i de drabbade områdena ska vara beredda att fly sina hem på ett ögonblick.

Men allt detta kaos stoppade inte en anonym hjälte från att rusa in i lågorna när han såg ett litet och stressat djur – mitt på motorvägen vid Ventura Country. Branden var runtom honom, men han tvekade inte när sprang in i elden.

Ett ögonvittne tog fram kameran och filmade hela förloppet som nu sprids som en (faktiskt) löpeld på internet. Och det är verkligen inte svårt att förstå varför!

På filmen kan man se mannen som bär shorts och en hood-tröja stannar vid vägkanten. Han hade uppenbarligen sett ett litet, vilt djur vid vägen och branden.

Han kunde inte lämna det stackars hjälplösa djuret ensamt åt sitt grymma öde. Han stannade, klev ut i lågorna och riskerade sitt eget liv för att rädda någon annans. Först verkade det som om vittnet inte riktigt visste vad han skulle göra. Men efter en liten stund stod det klart – han hade räddat ett litet djurs liv. På filmen kan man också se hur fint han håller upp henne för att se efter om hon är okej.

Titta själv på klippet och se när han lyfter ut kaninen ur lågorna:

Man rescues bunny from blazing wildfire

BUNNY RESCUE! This brave man pulled his truck over to rescue a tiny bunny from the massive flames in Ventura County. http://bit.ly/2AjDpJPCOURTESY: RMG News

Posted by KTVU Fox 2 on Thursday, December 7, 2017

Dela vidare och tryck på gilla för att sprida denna goda nyhet och hylla vår anonyme djurhjälte!