Kattmamman matar ”ungarna” – men titta nu när hon lyfter tassen och visar vad som egentligen finns där

.

Som förälder värdesätter man alltid den tiden man får med sina barn. För oss människor är det inte alltid så enkelt att få ihop det här med livspusslet när barnen blivit lite äldre. Man ska skjutsa till träningar, kanske till skolbussen. När de är små får man vara föräldraledig och sedan är det dags för inskolning på dagis och för många är dessa år både de bästa men också de kanske mest krävande åren i livet. Man ska arbeta, men också sköta hemmet och uppfostra sina små älsklingar.

Jag överdriver nog inte när jag påstår att småbarnsåren är de bästa i många föräldrars liv.

Hur det ser ut i djurriket vet jag inte riktigt. Men man kan ju anta att även de knyter an till sina småttingar. Eller, det är väl egentligen ganska självklart när man tänker på det. Kanske värdesätter även katter dessa ”småbarnsår” som en höjdpunkt i livet.

Den här kattmamman tycks i alla fall uppskatta sina små älsklingar.

Även om hennes ungar är av det lite ovanligare slaget…men mycket söta!

Foto: Youtube/Inside Edition

De är nämligen inte de ”vanliga” ungar som en kattmamma förväntas ta hand om… Men hon älskar dessa ungar ändå, rapporterar Inside Edition.

Kattmamman, som heter Pusha, lever på en park i Bachtjysaraj, på Krimhalvön, och det var efter att hon själv fött fyra egna kattungar som hon fick ett uppdrag som hon snabbt tog sig an.

Fyra små ekorrar hade nämligen också fötts, men blev föräldralösa.

Men Pusha ser till att de ändå får den moderliga närhet de så väl behöver.

Foto: Youtube/Inside Edition

Bilderna på kattmamman och hennes ungar sprids nu över världen som en löpeld, och det är inte svårt att förstå varför.

Titta nu i videospelaren nedan där Pusha tar hand om sina kattungar och ekorrbebisar – sida vid sida. Och spinner nöjt som den utmärkta mamman hon är!

Dela gärna vidare för att hylla denna underbara och starka mamma!