Kakaduan får syn på bästa kompisen utanför fönstret, titta nu på hans obetalbara reaktion

Glädjen att få träffa sina nära och kära efter en tid ifrån varandra är obeskrivligt stor. Oavsett om det bara handlar om några timmar eller flera dagar är det alltid lika roligt – och i djurriket har vi sett många liknande saker.

Många gånger är det hundar som brukar få stor glädjeyra när husse eller matte kommer hem. Men i det här fallet ska vi titta på en familjekär kakadua.

Att få se sina familjemedlemmar eller vänner efter en lång tid ifrån varandra är något av det bästa som finns.

Glädjen att få vara tillsammans igen och kunna spendera kvalitetstid ihop är någonting vi nog underskattar ganska så ånga gånger. Men att få träffa en familjemedlem eller vän efter en tid ifrån varandra är inte unikt hos endast oss människor, det är precis samma sak i djurriket.

Får träffa sin bästa komis

Vi har sett många klipp på när hundar får träffa sin matte eller husse efter en lång dag ifrån varandra, och den glädjen är nästan omöjlig att ta på. Men det är inte bara hundar som kan vara så pass överlyckliga att träffa någon de känner väl. Även den här härliga kakaduan har samma egenskap.

Kakaduan står i fönstret och plötsligt dyker ett bekant ansikte upp utanför rutan. Till en början verkar den lite ointresserad och inte riktigt vet vad den ska göra. Men när den äntligen förstår vem det är på andra sidan fönstret kan den knappt ta på glädjen.

Men det slutar inte där. Kolla vidare på videon så får du också se när killen kommer in – och kakaduan får chansen att träffa honom utan ett fönster som håller dem isär.

Vilken härlig kakadua, den fick mig verkligen på gott humör! Tveka inte på att dela vidare om du också fick ett leende på läpparna.