Ägaren ber kakaduan gå tillbaka in i buren – men titta nu på fågelns obetalbara reaktion

Ägaren ber kakaduan gå tillbaka in i buren – men titta nu på fågelns obetalbara reaktion

Som förälder vet man att det kan vara svårt att lägga sina barn. När det väl är dags brukar dottern eller sonen vara betydligt mer intresserad av andra saker och envisan av att inte lägga sig kan vara påtaglig.

Men det är inte endast för oss människor som det kan appliceras på – det verkar nämligen även ske i djurriket.

Fråga bara den här ägaren till kakaduan Pebble, som han ber gå tillbaka in i sin bur. Pebble har däremot helt andra åsikter – och bjuder på en helt underbar reaktion!

Bildkälla: Youtube/megabirdcrazy

Det finns få saker som är roligare än att ha en konversation med en papegoja eller kakadua. De har förmågan att, på något konstigt sätt, anamma vårt språk och snappar upp minsta lilla ord.

Kakaduan Pebble på dåligt humör

Kakaduor har dessutom ett underbart rörelsemönster som gör de roliga att iaktta – och när de börjar prata blir det ännu bättre.

Den här lilla kakaduan, vid namn Pebble, hade vid det här tillfället inte den bästa av dagar. Trots att han har ett fint hem och vad som verkar en kärleksfull ägare var han inte på humör och var beredd att ta strid.

Bildkälla: Youtube/Megabirdcrazy

Ägaren bad honom nämligen att gå tillbaka in till buren, men Pebble bestämde sig för att säga emot.

Svär och springer runt

Trots att det kan vara svårt att förstå allting han faktiskt säger kan vi utvinna ett antal svordomar som kommer ur Pebbles mun.

Men oavsett kan vi inte annat än fullkomligt älska den här lilla fågelsn konversation med sin ägare och det humöret han bjuder på.

Pebble är verkligen en riktig söt, men otroligt envis, kakadua.  Om den här videon fick dig att le, dela gärna vidare den med dina vänner!